Monday, October 22, 2012

couple

the good thing about married couple is that when they show off their lovey dovey thing publicly, people dont say anything cuz theyre legally married. a license to show affection to each other without others to mock or say negative stuffs. yeah no longer ayat "ala tu blom tentu kahwin lagi tu..." instead of giving curses/mocking they will say oh shuweetnya mereka. true nobody gonna say anything if you go manja2 or gedik2 dengan partner you. actually they cant say anything.

so to my fellow friends kahwin la kalau da serius cinta tu. kang break koyak plak. sape nak jahitkan plak nanti. lol kepada mereka yang da berkahwin tu HAVE FUN

5 comments:

  1. Replies
    1. wah random sangat pon x boleh ke? lol kata nak xde kaitan dengan medic

      Delete
  2. Boleh je hahaha aku just rasa random gila kau lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wey sorry tak reply kat comment kau lolol

      Delete
    2. ha pastu reply kat komen sendiri... sebab tibe2 aku menaip pasal bnde ni so aku post la

      Delete