Thursday, January 28, 2010

animal

have you ever wondered.....

what if the animal know how to make and use fire

maybe their lives will be different from now.
maybe they have different taste towards their meal.
a lion might be having a roast steak instead of raw meat.

who knows, maybe we human may not dare to kill them as we like.
maybe we can make friends with animal

Tuesday, January 26, 2010

mouseman



malam tadi cam biasa la sume datang lepak kat bilik biasa. masing-masing bawak lappy niat di hati nak berDotA. cam da jadi rutin plak 1 game 1 malam. so sedang tunggu-tunggu tu ade yang wat keje ade yang tido termasok aku dan member aku sorang ni.

dalam pukul 1 lebey kurang aku ngan kn terkejut sebab ade bunyi mouse. sohai maen DotA x ajak. tp tgk die masih tido lg gue pon tgk la bbtol...
hahahhaha mouse sudah transform menjadi henpon. nice r. abes rotfl ar kitorang. siap amek gambo lg. x taw die ni nak maen DotA sangat ke nak call awek.

malam tu game DotA x menjadi sebab sume wat keje memasing. aku pon tido awal sebab ade iop.tapi ade gak r yang maen pukul 3 4 pagi....

Monday, January 25, 2010

good luck

now is a crucial time with everything need to be sent and everyone is rushing as the deadline is approaching. (actually the deadline has already passed)
tok ee world lit ia and all kind of big shits.. err i mean stuffs are really making all the year 2 running up and down cursing every thing and everyday. it is like a boat in the middle of a storm. everyday is a tiring day and we just have to endure all these problem.

even now, everyone is busy with test like english iop and also interviews from the university. duh, a lot of preparation need to be done.well, good luck my friend for this upcoming english oral and other stuffs. just endure this hard time till the end of february and everything will be back to normal.

another thing is congrats to those who manage to change room including me.^^
finally manage to make a DotA community in block A. hehehee

Wednesday, January 20, 2010

belajau rajin-rajin

masuk arini je da 2 kali aku x datang kelas sem 4 ni.... baru bape ari je. xpe r pas blan 2 ni sume da rlek. tinggal nak bace study dota dan tido. no more ee no more tok no more ia. gaahahhahahaha

arini aku x dtg kelas sebab pi klinik. mintak ubat ckit kat MA tu. pi klinik kat banting ni memang leceh syial. lambat nak mampos. aku sampai pkul 8 kat pkol 11 baru abes. mase tunggu tu bapak lame. kalo ade bdak demam tu, cnfirm da elok r tunggu punye lame. x yah jumpe MA. pe leh wat. klinik kerajaan kan... MA yang ade 2 orang je. kalo nak pi klinik puziah tu x yah r. wat abes duit aku je. ade yang free wat pe bayar.

lepas aku da abeskan urusan aku lepak r ngan sowang pakcik jawo ni. die ngah ligat bercerita ngan sekor mamat ni. bla bla bla bla..... aku lepak dengau je nyampuk kang orang kate kuang hajo. time tu sume ngah tunggu orang dalam klinik. bdak yang pi klinik ngan aku pun muncul. die kene amek darah sebab suspek denggi. aku pon tggu r lagi. ttibe pakcik jawo tu tanye aku.

"tu orang rumah ko ke?"

aku da nak tgelak da time tu. muke gue ni da cam orang berkawin ke? lantak r. aku jawab x. pastu die mule bukak cite ngan aku pasal belajau. aku pon layan la sebab aku budak baek. bes gak dengau pakcik ni becerita. cam lepak kedai kopi.

bla bla bla blaja skang ni susah blablabla.... kalo x simpan duit tuk anak mmg xleh blaja... blablabla..... melayang tanah 4 ekar....... bla bla bla anak pakcik behenti um sebab x tahan katenye raging cam tentera.... bla bla bla bla

aku pon angguk jeda pkol 11 baru bdak lagi satu tu abes aku pon balik kolej... sumpah x bes pi klinik. bazir satu ari aku ee pon x siap lg.

Thursday, January 14, 2010

januari yang cbok

fuiyo aku da idop 20 taun syiak......
skang baru buan satu keje sume nak anta bulan ni
sem 4 sem paling penting sbb aku da nak abes ib hahaha
tp sem ni r nak sebok maen dota pingpong marathon tgk cite korea
ntah pape la

bulan 9 ni aku da nak fly
arap2 r dapat fly ke uk dengan senang
hahaha

by the way kegiatan DotA da makin rancak balik thanx to Ammar, Soya, Naqi, Duke, Zatdin, Adam, KUAK!, pidot dan sebagainya...
hahaha

Friday, January 8, 2010

ikmal rebonding

ktrg: bes x pi uk?
ikmal: sejuk dowh tp bes gak r.... uk bes sbab xyah aircond. da mmg sejuk
ktrg: ko wat pe ngan rambut ko? rebonding eh?
ikmal: ade r.
ktrg: ko ade tinggal taik x kat sane?
ikmal: msti r ade. payah doh kat sane xde air.
ktrg: abeh tu ko gune pe?
ikmal: tisu r.

hahahaha ntah peha lak membe aku sekor ni pi luruskan rambut die. azam taun baru kot.