Monday, June 27, 2011

hospital

undergo ct scan. cool.. feel like i was using time machine ^^

Tuesday, June 21, 2011

selamat ulang tahun

ok ari jadi aku da lepas....
and people ask why i hide my birthday in fb
no reason. i just dont really celebrate my birthday anymore.
dan aku taw ade orang yang mungkin terasa sebab aku x wish birthday mereka.
in fact aku x wish sesape pon happy birthday tahun ni melaenkan depan2 and kalo tgh celebrate someone's bday
it's not that i forget i remember them... i have a reason for not wishing you all happy birthday.
ade several tarikh yang aku ingat birthday kawan aku
1/5, 29/3, 3/3, 29/5, 27/12, 25/4, 2/6, 14/6, 22/6, 25/6, 27/6
sape nye birthday atas ni tuan die taw la....

Saturday, June 18, 2011

kopi

zaman dulu kopi tongkat ali je....
pastu kopi cap kapal api la radix la super power la
aku jalan2 kat mall tadi jumpe kopi batang...
ape ko ingat batang ko leh jadi kuat minum kopi tu? F

i dont know how did i come up with this pic...so childish

Wednesday, June 15, 2011

haizz

oh my god i suck at persuading people..
cuz i hate to pujuk orang....
hehehhe xp

Sunday, June 12, 2011

bahasa

bebera[a hari lepas aku bace suratkhabar tajuk muka depan die pasal bahasa sms digunakan dalam peperiksaan dengan esei. esok tu pulak keluar berita pasal pelajar universiti guna bahasa sms dalam tesis.
pensyarah semua bengang sebab diorang rasa kurang ajar. diorang pun bengang sebab bahasa melayu x digunakan dengan betul.  bebudak ni pon x boleh nak buat presentation guna bahasa melayu penuh . asyik tercampur bahasa inggeris je. ai, bebudak zaman sekarang ni lemah betul.... tulis esei bahasa sms lepas tu salahkan facebook, IM dll..... lemah

aku selalu terfikir bahasa melayu sebagai lingua franca. pernah terjadi dahulu kala tapi masa akan datang? tak mungkin bagi aku. agaknya macam mana kalau semua orang kat dunia ni cakap bahasa melayu. mesti diorang cakap bahasa baku kan? kita yang melayu ni pun tak cakap bahasa baku dah. camne diorang nak faham cara cakap kita bila apa yang orang luar negara belajar bahasa baku tapi kita cakap bahasa pasar. kalau ada orang yang cakap bahasa baku memang kena gelak punya la sekarang ni. lagi susah dengan dialek2 cam kelate ganu kedah n9 sabah sarawak. hahaha. macam tu la aku rasa bila rasa nak faham dialek irish bila bercakap dengan diorang.

Wednesday, June 8, 2011

msia

starting my holiday in malaysia.
1)the first thing i do is went to visit my uncle at rembau spent the whole evening bbq-ing and listening to him telling stories. what a fantastic day.

2)now im helping my father at his shop right now. so maybe no dota for now nor going to kl. sorry my friends. argh gue nak maen dota ngan korang sume.last dota game ngan ammar jatdin sherry pior ezreen ngan syahiran was so awesome that i want to play again with you guys. going to kl? no not now. now is not a good time. so you'll have to wait. be patient ^^

3)I was driving back home when i heard for the first time hitz.fm played an indian song. wow, an improvement.

4)lastly, went to pasar malam at taman maju. damn apam balik garing is no more delicious. used to love it but no more. so disappointing...

Wednesday, June 1, 2011

judge

people say dont judge the book by its cover. it's just the appearance and do not reflect the content at all. true true. but how far do we practice it? no, we dont even do it that way. in fact people always judge the book by its cover. that's why we have love at first sight, impression, bla bla bla. everyone will tend to judge someone even if they dont mean it. so it is concluded appearance is important though it can be deceiving.

when you have friends that are having problem, what would you do? let's say that person is having HIV, would you guess how that person got it? will you still remain friends with that person? do you have any feelings changed towards that person? though we should be non judgemental, but still people will judge others and say "You're bad! Go to hell you mothafucka!" ok even if you dont say that so you will still judge others right?
humans... full of lies

random face pic
I was too lazy to draw the hair so i just use the cloud shape...