Friday, August 17, 2012

dedication card

time2 camni kalau masa kat sekolah menengah dlu mesti ada beberapa group yang buat dedication card nye perniagaan. x kira la coklat ke sweets ke, tak pun kad  pun da memadai. biasanya kad2 ni akan dilukis oleh diorang sendiri. pastu kad akan datang dalam beberapa warna. pelajar boleh pilih warna. bnde ni mesti laku punye la. anytime kalau ade orang buat dedication card mesti ade pelanggan nye lagi2 time ade event cam raya. hmmm kelas aku dulu penah buat dedication card x eh?

any way selamat hari raya.  

No comments:

Post a Comment