Saturday, January 19, 2013

sailang

ni salah satu drama yang aku tgk dalam life aku and mostly time remaja. sailangman mmg banyak kat dunie ni. kawan makan kawan r katekan... dunie ni mmg camni. ko baek gile ngan member ko pon last2 member baek ko gak yang sailang ko. xke same tu ngan die tikam ko dari belakang. aku ade sorang member ni. die da dengan awek die ni lame gile r. mmg da stable gile r. ttibe je dorang clash. reason? aku x taw. n tgk2 awek member aku ni kuar ngan besfren die rupenye. frust nak mampos member aku sorang ni. chill dude, cari r yang laen. ade lg peluang....

ade gak yang kapel gune posto. maklum r jauhkan....sebelah kelas je pon x pon laen kolej. aleh2 posto tu yang grab makwe die. peh.... sadis.. harapkan pagar makan padi

so, x baek sailang menyailang ni. bikin gadoh saja. tp kalo da rebut tu rebut gak r. sape kesah maen kotor ke x ek? yang pnting ko dapat. baru r namenye selfish.

ingat, pompuan baek tuk laki baek and pompuan jahat tuk laki jahat.

dan aku masih lagi tergelak perbualan member aku...

A: weh, J pegi je gunakan peluang ko ni

J: x baek doh orang tu da berpunya. da nak tunang da pon

A: ah peduli ape sailang je

J: abeh tu kalo aku amek awek ko camne?

A: .... aaa... (kemam)

lulz everytime aku ingat perbualan ni mesti aku gelak

random doodling during paint weekend

5 comments:

  1. tak baikkkkkkkkkk. tapi kalau dah yg member tu tak reti nak appreciate awek dy dah nak wat cne. sailang je ah en, ke salah gak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu that depends on you people. the girl and the guys... terpulang la. aku tgk je

      Delete
  2. well, as they say what goes around comes around;)

    ReplyDelete