Thursday, July 7, 2011

sms

orang zaman sekarang xleh hidup tnpa henpon... tu bnde wajib tu.
barangsiapa yang tidak memiliki henpon maka merekalah golongan yang ketinggalan zaman.

begitulah pemikiran orang zaman sekarang. tgk henpon mahal tu kaya la tu. lagi2 iphone x pon blackberry.. siap nak pin bbm lagi tu... i xde blackberry ni. i maen blueberry je wat makan. zaman skang x maen da daun ke sabun ke jangan kata 300, 3 10sen henpon jenis tu sume da leh wat balik anjing da....

henpon aku jenis ape? ntah la aku pon x taw model ape. tp aku usha kat maxis aritu henpon aku bernilai 200 ringgit bai.. ade harga lagi tu.  x kesah la yang penting leh call orang. henpon aku mmg aku wat baling2 pon. penah sekali kawan aku cabar aku baling henpon kat die. sekali gue rejam rejam henpon gue benjol kepala die. ^^

zaman sms aku da berlalu. xde da nak bersms sampai larut tgh malam. no more henpon tergam kat tangan sampai tertido. inbox pon xde la sampai beratus2. tu zaman form 5 je. skali pakai supersaver haa sms r ko sampai pg. 1 malam nak abeskan 1000 sms free. siap contact awek2 kat kreko lagi tu. tp tu dulu...

sekalang? henpon kat mana pon aku x taw. sedo2 da kong da bateri sebab lame x pegang henpon. tu yang x balas sms ngan asek miscall je. time ngah sms pon leh terlupe nak balas. so jangan mara eh...teeheehehe

aku kalo leh nak ade PA pegangkan barang aku sume lagi2 henpon ni. bia die jawab je sume call malas aku nak bawak henpon. wat berat suar je pastu suar londeh aku gak yang susah. paling senang ko datang face to face ngan aku la xdenye ttibe x balas  ke pape r.

2 comments:

  1. wah,sama la ngn aku..mlm nk tido bru terhegeh2 aku nk crik handphone tu pon sebab nk on alarm..kalo x hp kena curik pon blh x sedar.

    ReplyDelete
  2. lol aku x cari pon. kalo x jumpe tu naseb la.. laen kali leh jumpe

    ReplyDelete