Friday, 18 September 2009

IELTS.........

hari ini hari jumaat. resut IELTS patot keluar hari ni.tapi aku sedang bercuti di rumah... hehehe cuti raye!!! ape result aku r? mungkin 7 mungkin lagi rendah. harap-harap dapat 7.5 ke atas. kalo x mampos aku.

beberapa hari lepas aku bermimpi mengenai result ielts kuar.mimpi tu nampak real sampaikan jantung aku berdegup dengan kuat. fuh, adegannya kat kolej aku... time tu result baru kuar. budak-budak sume berkerumun nak cari result memasing. akudok rilek je. tibe-tie bella datang die tunjuk kat aku die dapat 7.5 ...... lega hati die dapat ke uk... aku ni plak camne?

baru nak pi cek result aku kelas plak start. aiseh, xpe2 nnti pas kelas pi la tengok. Kelas time tu kelas bio yang mane bapak kesayangan bbdak kelas aku Mr. Guna ajo. dah le aku kene marah aritu sbb tido dalam kelas die. kawkaw nyela... tgh kelas tu tibe-tibe die suro aku wat errand. pi pekan blikan barang plak... "pundek" kataku dalam hati. bile aku nak tengok result aku ni... so pi le pekan...da beli barang tu balek kolej dah r lame gile pegi beli siap memilih barang pulak tu. abes time mimpi aku... bile da balik tu plak ade je menatang panggil aku dan banyak pulak aral yang melintang untuk aku pi tgk result aku tu. last-last da sampai depan bilik kaunselor tu...
aku ter jage dari mimpi....

ceh kat umah..... ni baru hari isnin.... hm.... agaknye bape result aku ek? tido je r

2 comments:

  1. ish3..ptot ko bgon tahajud ke,amek wudhuk ke bru continue tdo..aiyo..(ceh,mcm ak sedar slaloo)

    ReplyDelete
  2. hai.... kalo kapla tengah mereng.....

    ReplyDelete